Programi Outdoor Fitness & Fun

Naprave za zunanji fitnes v vojašnicah

Zunanji fitnes je idealen za vojaško osebje. Lahko se namesti v vojašnice in v vsako vojaško bazo, kot zunanja telovadnica. Izbrane naprave so primerne predvsem za aerobno vadbo in vadbo za moč, kar omogoča vojaškemu osebju, da ohranja optimalno fizično pripravljenost. Naslednje naprave so vključene v vojaški paket.

ogled naprav za ta program »

Naprave za raztezanje

Pravilno raztezanje pripravi mišice na uspešno vadbo in jih ohladi po vadbi, s čimer zmanjšamo možnost poškodb. Raztezanje lahko izboljša učinkovitost vadbe in hkrati ublaži bolečine po vadbi. Naslednje naprave so primerne za vaje za raztezanje.

ogled naprav za ta program »

Naprave za moč

Zunanji fitnes razpolaga z napravami za moč na katerih lahko vadi več oseb (1-4) hkrati. Sem spadajo upognjene klopi, horizontalne in vertikalne palice, ročke na poteg, … Naprave za moč pomagajo pridobiti mišično moč, pri tem pa vzdržujejo rezultate, pridobljene s kardio aerobno vadbo. Zunanji fitnes namesto vadbe z utežmi nudi vadbo s težo svojega telesa, zato so vaje varne in učinkovite. Naslednje naprave so vključene v paket naprav za moč.

ogled naprav za ta program »

Naprave za aerobno vadbo

Zunanji fitnes nudi vrsto naprav za aerobno vadbo, ko posnema hojo po stopnicah, kolesarjenje, veslanje in smučanje. Redna aerobna vadba je zelo pomembna za vzdrževanje telesne pripravljenosti. Pospešeno delovanje srca, izgorevanje maščob, vitkejše telo – vse to pridobite z vadbo na napravah za aerobno vadbo. Naslednje naprave so vključene v paket za aerobno vadbo.

ogled naprav za ta program »

Zunanje naprave za fitnes na trim stezah

Naravne ali zgrajene trim steze so priljubljene med rekreativnimi športniki. Z namestitvijo zunanjih fitnes naprav na vseh postajah lahko zagotovimo popolno telesno vadbo. Tu se osredotočamo na aerobno vadbo in vadbo za moč, ki ju dopolnjuje hoja, tek ali vožnja s kolesom po trim stezi, odvisno od lokacije steze. Naslednje naprave so vključene v paket za trim steze.

ogled naprav za ta program »

Naprave za vadbo starejših občanov

Prepričani smo, da z zunanjim fitnesom lahko omogočimo starejšim, da ostanejo fizično aktivni. Prebivalstvo se stara in to predstavlja vedno večjo obremenitev za naš zdravstveni sistem. S ponujenimi zunanjimi napravami za fitnes, pri katerih je poudarek na vajah za srce in raztezanju, poskrbimo za ustrezno vadbo starejših. Rezultat se kaže v splošni boljši kondiciji, bolj vzdržljivem srcu, nižjem krvnem pritisku in pravilni poti k bolj zdravemu načinu življenja. Naslednje naprave so vključene v paket za vadbo starejših občanov.

ogled naprav za ta program »

Zunanji fitnes za športnike in ljubitelje fitnesa

Ljubitelji fitnesa bodo z veseljem izkoristili možnost vadbe na zunanjih napravah za fitnes brez plačila članarine. Izbor naprav poskrbi za izboljšanje mišičnega tonusa, kardiovaskularno vadbo, raztezanje in koordinacijo. Naprave poskrbijo za celovito in zdravo vadbo. Zunanji fitnes predstavlja idealno možnost vadbe na prostem vsem tistim, ki ne marajo zaprtih prostorov. Naslednje naprave so vključene v paket za vadbo ljubiteljev fitnesa.

ogled naprav za ta program »

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Trajnostni gibalni parki so del naše prihodnosti.

Trajnostno, varno in zabavno. To je naša nova linija Robinia, ki se ponaša s certifikatom FSC za trajnostno gospodarjenje z gozdnimi viri.  Z novo linijo proizvodov...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si