Motorični parki v Domu Upokojencev Center Ljubljana

 
S ponosom predstavljamo 3 nove motorične parke v Domovih za Upokojence Center Ljubljana. V sodelovanju s strokovnim kadrom DUC smo osnovali elemente motoričnih parkov na 3 lokacijah: Tabor, Poljane in Roza Kocka.

V sodelovanju z licenciranim fizioterapevtom smo razvili izbor elementov SENIOR PARK, namenjenim starejšim generacijam za izvajanje rehabilitacijskih, kognitivnih ter motoričnih vaj, ki pomagajo pri ohranjanju telesne vzdržljivosti, rehabilitaciji poškodb in vzdrževanju kognitivnih sposobnosti z uporabo miselnih iger in ugank.

Vadbene postaje so prilagojene tako, da so nezahtevne za uporabo in hkrati uporabniku omogočajo celosten pristop k razgibavanju, rehabilitaciji in lažjim fizičnim naporom. Prav tako so prilagojene za gibalno ovirane uporabnike, ki do naprav lahko dostopajo s pomočjo pripomočkov (invalidski vozički, hodulje, rolatorji ipd.).

Vse naprave narejene v EU in ustrezno varnostno certificirane za javno uporabo, skladno z evropskim varnostnim standardom EN 16630:2015. Kakovostni deli iz galvaniziranega, nerjavečega jekla ter trpežnega materiala HDPE omogočajo nizke stroške vzdrževanja ter dolgotrajno uporabo.


« nazaj

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Trajnostni gibalni parki so del naše prihodnosti.

Trajnostno, varno in zabavno. To je naša nova linija Robinia, ki se ponaša s certifikatom FSC za trajnostno gospodarjenje z gozdnimi viri.  Z novo linijo proizvodov...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si