Nedavno odprt Senior fitnes park navdušuje prebivalce Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah

  V domu upokojencev Šmarje pri Jelšah so nedavno otvorili čisto novi Senior Fitnes Park, ki je prebivalcem omogočil dostop do novega načina aktivnega življenja in vadbe na prostem. S to svežo pridobitvijo v skrbi za dobro počutje svojih stanovalcev želijo v domu še dodatno povečati kakovost življenja njihovih stanovalcev.

Senior Fitnes Park je bil zasnovan tako, da omogoča vadbo, prilagojeno starejšim prebivalcem. Sestavljen je iz različnih fitnes naprav, ki so enostavne za uporabo in omogočajo raznoliko vadbo za krepitev mišic, izboljšanje ravnotežja ter spodbujanje lokomotornih in kognitivnih sposobnosti. Naprave so bile razvite s pomočjo licenciranega fizioterapevta ter so certificirane s strani priglašenega organa v EU, ki zagotavlja varno in uporabnikom prijazno vadbo. Poleg tega park zagotavlja prijeten zunanji prostor, kjer se lahko prebivalci sproščajo in družijo.

Stanovalci doma upokojencev Šmarje pri Jelšah so navdušeni nad novo pridobitvijo. Gospa Ana, 84-letna stanovalka, je dejala: "To je resnično čudovito! Zdaj imamo možnost vaditi na svežem zraku, kar je za naše zdravje izjemno pomembno. Hkrati pa nam omogoča druženje in spodbuja medsebojno povezovanje med nami."

Osebje doma upokojencev Šmarje pri Jelšah je poudarilo, da je cilj Senior Fitnes Parka spodbujati aktiven življenjski slog in prispevati k boljšemu fizičnemu in duševnemu zdravju njihovih stanovalcev. Skupaj s strokovnim osebjem bodo organizirali različne vadbe in dejavnosti na prostem, ki bodo prilagojene potrebam in željam stanovalcev.

Z otvoritvijo Senior Fitnes Parka je dom upokojencev Šmarje pri Jelšah nadaljuje svojo zavezo h kakovostni oskrbi starejših občanov ter njihovemu spodbujanju k aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu.

Vsi v domu upajo, da bo ta novi fitnes park še naprej služil kot vir veselja, gibanja in medsebojne povezave med stanovalci, ter prispeval k njihovemu boljšemu počutju in kvaliteti življenja.




Foto: DU Šmarje pri Jelšah
Prelistajte katalog gibalnih poligonov linije SENIOR PARK!



« nazaj

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Nedavno odprt Senior fitnes park navdušuje prebivalce Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah

V domu upokojencev Šmarje pri Jelšah so nedavno otvorili čisto novi Senior Fitnes Park, ki je prebivalcem omogočil dostop do novega načina aktivnega življenja in vadbe na...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si