Zeleni urbani prostor v Slovenskih Konjicah

 
V občini Slovenske Konjice je zaživel nov fitnes park - Zeleni urbani prostor, ki bo občanom ponujal nove možnosti rekreacije in druženja na prostem. Projekt je bil uspešno zaključen in predan naročniku. Kot zaključena celota je medgeneracijski park postavljen v samem srcu mesta, v parku poleg okrajnega sodišča in knjižnice. 

Zeleni urbani prostor je bil deležen pohval in pozitivnih sporočil, občani ga bodo uporabljali ob dnevnih sprehodih ali skupnih jutranjih vadbah.

Za vse občane so pripravili predstavitveni video, ki prikazuje pravilno izvedbo posameznih vaj ter občanom pomaga pri pravilni izbiri vaj za mišične skupine, ki jih želijo okrepiti.

Zdravje in šport sta tesno povezana, tega se zavedajo tudi svetovne članice OZN, ki so v skupni izjavi sporočile, da morata športna in fizična dejavnost biti del načrtov okrevanja po krizi COVID-19.

Vabimo vas k ogledu predstavitvenega videa Zelenega urbanega prostora v občini Slovenske Konjice:

« nazaj

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Motorični parki v Domu Upokojencev Center Ljubljana

S ponosom predstavljamo 3 nove motorične parke v Domovih za Upokojence Center Ljubljana. V sodelovanju s strokovnim kadrom DUC smo osnovali elemente motoričnih parkov na 3 lokacijah: Tabor,...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si