Nova pridobitev za mesto Ljubljana, 14 fitnes parkov na prostem za vse generacije!

  Naša prestolnica je konec meseca oktobra postala bogatejša za 14 fitnes parkov na prostem. Postavili smo 11 novih fitnes parkov in povečali že obstoječe 3. Fitnes parki so postavljeni v četrtnih skupnostih: Polje, Sostro, Moste, Jarše , Center, Trnovo, Bežigrad, Rudnik, Šentvid, Golovec, Fužine in Posavje.

Točne lokacije najdete na tej povezavi.

Ljubljančane tako želimo vzpodbuditi k aktivnejšemu preživljanju prostega časa, vzdrževanju telesne kondicije in k razvijanju pozitivnega odnosa do zdravega načina življenja. Vadba je zabavna in sproščujoča, namenjena vsem starostnim skupinam, ob njej se družite in kakovostno izkoristite svoj prosti čas. Izbirate lahko med napravami za raztezanje, moč in aerobno vadbo. Z vadbo bodo lahko tudi starejši občani fizično aktivni in s tem ohranjali svoje zdravje. Ljubitelji fitnesa pa bodo prišli na svoj račun in
z veseljem izkoristili možnost vadbe na zunanjih fitnes napravah brez plačila članarine.


IMG_20151203_112622.jpg

S postavitvijo fitnes parkov smo razširili in obogatili tudi turistično ponudbo Ljubljane. Turisti si bodo lahko med obiskom Ljubljane, z vadbo na prostem, svoje bivanje še dodatno popestrili.

Zdravje je največja vrednota. Vzpostaviti ali obdržati dobro kondicijo ob pravilni prehrani in telesni vadbi je postala glavna naloga posameznika v moderni družbi. Z vadbo v naravi pripomoremo k boljši prekrvavitvi, večji koncentraciji kisika, konstantni telesni kondiciji in dobimo potrebno energijo za premagovanje vse bolj stresnega vsakdanjika.

Preverite vse nove parki v naši spletni galeriji!
« nazaj

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Nedavno odprt Senior fitnes park navdušuje prebivalce Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah

V domu upokojencev Šmarje pri Jelšah so nedavno otvorili čisto novi Senior Fitnes Park, ki je prebivalcem omogočil dostop do novega načina aktivnega življenja in vadbe na...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si