Svečana otvoritev fitnesa pod milim nebom z domžalskim županom Tonijem Dragarjem

 

"Po slovesnem odprtju fitnesa na prostem v Domžalah smo 12. maja pripravili še prijetno slovesnost, s katero smo odprli fitnes na prostem ob koncu Šubičeve ulice, ki je pravzaprav dopolnitev že urejenega manjšega nogometnega igrišča ter otroškega igrišča, za katerega je že načrtovana dopolnitev. Rekreativci in ljubitelji športa in rekreacije, posebej z Vira, kjer je prav pred kratkim začelo delati četrto društvo Šola zdravje v naši občini, imajo z novim fitnesom še eno priložnost več za rekreacijo in prijeten sprehod ob Kamniški Bistrici, s pridom pa bodo nove naprave lahko uporabljale tudi bližnje šole in vrtci – seveda pod nadzorom,« je povedala svetovalka župana Vera Vojska in dodala, da je Občina za investicijo namenila deset tisoč evrov."
 « nazaj

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Motorični parki v Domu Upokojencev Center Ljubljana

S ponosom predstavljamo 3 nove motorične parke v Domovih za Upokojence Center Ljubljana. V sodelovanju s strokovnim kadrom DUC smo osnovali elemente motoričnih parkov na 3 lokacijah: Tabor,...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si