Zaživel je nov medgeneracijski park na Starem trgu ob Kolpi

 
  Otroci in športni navdušenci vseh generacij po novem lahko obiščejo novo pridobitev. V sodelovanju z občino Črnomelj smo v naselju Stari trg ob Kolpi postavili nov medgeneracijski park z otroškimi igrali ter zunanjimi fitnes napravami.

Medgeneracijski park je bil zasnovan za druženje in rekreacijo mlajših in starejših generacij, zato smo ob obstoječem asfaltiranem nogometnem igrišču postavili 6 zunanjih fitnes naprav iz nerjavečega jekla za krepitev mišic zgornjega in spodnjega dela telesa.

V predelu otroškega igrišča pa smo postavili otroška igrala iz programa Robinije, ki sovpada z naravo in prepušča otrokom igro domišljije. Otroška igrala obsegajo 2 vzmetni igrali, gugalnico gnezdo, veliko večfunkcijsko igralo in tobogan.

Območje fitnesa in igral smo tudi ustrezno znivelirali in zaščitli z antitravmatsko podlago proti poškodbam pri padcih in zdrsih.

Zunanja igrala in športna oprema ter podi so ustrezno varnostno certificirani, skladno z evropskim varnostnim standardom EN 16630:2015 ter EN 1177:2018.

Več o napravah in igralih si lahko preberete na naših straneh s spletnimi katalogi.






« nazaj

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Nedavno odprt Senior fitnes park navdušuje prebivalce Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah

V domu upokojencev Šmarje pri Jelšah so nedavno otvorili čisto novi Senior Fitnes Park, ki je prebivalcem omogočil dostop do novega načina aktivnega življenja in vadbe na...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si