Aktiven vsakdan 2021

V okviru projekta AKTIVEN VSAKDAN podeljujemo 10 dotacij za uresničitev telovadnice na prostem ali medgeneracijskega gibalnega parka v vaši skupnosti.


Ne, to ni hec! V okviru projekta "Aktiven vsakdan" bomo v letošnjem letu namenili 10 dotacij v skupni vrednosti 10.000 EUR za postavitev zunanje telovadnice ali medgeneracijskega gibalnega parka.
 

V Outdoor Fitness & Fun se tedensko srečujemo s skupnostmi, ki želijo uresničiti funkcionalno telovadnico na prostem, vendar je zaradi neštetih neznank in omejitev sama izvedba zelo zahtevna.

Tokrat smo se odločili, da bomo v sklopu našega projekta Aktiven vsakdan izbrali 10 projektov - kandidatov, ki jim bomo s skupnimi močmi uresničili novo telovadnico oz. gibalni park!
 

KDO LAHKO SODELUJE?
Krajevne skupnosti, društva, zavodi ter klubi s sedežem v Sloveniji. Podjetja in občine na razpisu ne morejo sodelovati.

ROK ZA PRIJAVO
Prijave zbiramo do 4. 5. 2021, do 23.59. Prijave bo obravnavala tročlanska strokovna komisija, ki bo preučila vašo idejo ter jo ovrednotila po lastni presoji. Rezultati izbranih projektov bodo predvidoma objavljeni v 14 dneh po zaključenem zbiranju prijav.


Izbrani projekti bodo prejeli:

- dotacijo v vrednosti 1000 EUR ob potrditvi izbranega projekta
- brezplačno svetovanje in priprava dokumentacije za projekt
- brezplačna izdelava tlorisnega izrisa postavitve
- brezplačen ogled in posvet
- brezplačna analiza primernosti območja postavitve (potek obstoječe infrastrukture, zakonske, zahteve, ipd.)
- brezplačna izdelava popisa del


V Slovenji smo zgradili že več kot 100 referenčnih projektov, s tem razpisom pa bi želeli pomagati skupnostim, društvom oz. klubom, ki si projekta zunanje telovadnice oz. gibalnega parka želijo, pa ga do sedaj še niso uspeli uresničiti.
 


Z izpolnitvijo sledečega obrazca boste korak bližje uresničitvi skupnega cilja - z gibanjem na prostem do zdravega in vitalnega življenja.
 

KLIKNITE ZA PRIJAVO!


Pogoji za sodelovanje na razpisu in pomembne informacije:

  • Na razpisu lahko sodelujete le z oddajo prijavnega obrazca.
  • Sodelovanje na razpisu je brezplačno.
  • V primeru suma kršenja pravil razpisa, prirejanja podatkov ali drugih načinov neprimernega vplivanja na izid rezultatov bo kandidat izločen.
  • V primeru, da so bile kršitve ugotovljene naknadno in bo kandidat izključen, bo dotacija s pripisanimi ugodnostmi podeljena naslednjemu uvrščenemu kandidatu.
  • Izbrani projekti bodo obveščeni po elektronski pošti. Če se kandidat na obvestilo ne odzove v roku 7 dni, se dotacija s pripisanimi ugodnostmi podeli naslednjemu uvrščenemu kandidatu.
  • Dotacija v vrednosti 1000,00 EUR se podeli v obliki dobropisa na izdanem računu.
  • Organizator razpisa ne odgovarja za neposredno ali posredno škodo, ki bi nastala zaradi udeležbe na razpisu. Prav tako ni obvezan k podelitvi dotacije s pripisanimi ugodnostmi.
  • Organizator ne prevzema odgovornosti za napake. Organizator ni odgovoren za natančnost podatkov, še posebej, če so posledica tehničnih napak, izgub pri prenosu, motenj tretjih oseb ali višje sile oziroma so spremenjeni ali ponarejeni. Udeleženec nima pravice do odškodnine ali drugih zahtevkov do organizatorja.
  • Pridržujemo si pravico, da ta razpis kadarkoli razveljavimo brez kakršnegakoli razloga.
  • V primeru pravnih sporov se uporablja izključno pravo Republike Slovenije.

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» OGLAŠEVANJE

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Zeleni urbani prostor v Slovenskih Konjicah

V občini Slovenske Konjice je zaživel nov fitnes park - Zeleni urbani prostor, ki bo občanom ponujal nove možnosti rekreacije in druženja na prostem. Projekt je bil uspešno zaključen...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

Ugodno financiranje v obliki poslovnega najema

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si