Trajnostni gibalni parki so del naše prihodnosti.

 
Trajnostno, varno in zabavno. To je naša nova linija Robinia, ki se ponaša s certifikatom FSC za trajnostno gospodarjenje z gozdnimi viri. 

Z novo linijo proizvodov želimo ostati v stiku z naravo ter ustvariti gibalne medgeneracijske parke, ki bodo ponujala priložnosti za oddih, rekreacijo in zabavo.

V prenovljeni ponudbi smo poleg otroških igral dodali tudi telovadne sestave. Osnova za celotno serijo Robinia je les robinije, pridobljen samo od FSC certificiranih ekoloških dobaviteljev. Robinija je znana po visoki odpornosti in vzdržljivosti v različnih vremenskih razmerah, kar je velika prednost, saj tako ustvarja več možnosti za uporabo v različnih podnebnih območjih. Prav tako uporabnikom daje priložnost za aktivnost na masivni, edinstveni opremi. Kovinski elementi so narejeni iz nerjavečega jekla AISI 304 in so odporni na korozijo. Igrala in sestavi zato potrebujejo minimalno vzdrževanje in uporabnike zabavajo vrsto let!

Celotna linija Robinia je varna za uporabo, saj ima ustrezne varnostne certifikate, skladne z evropskimi varnostnimi standardi EN 16630:2015 in EN 1176:2018.

Več o masivnih telovadnih sestavih si lahko pogledate v našem novem katalogu ROBINIA STREET WORKOUT

button_katalog-robinia-street-workout.png


Oglejte si naš prenovljen katalog otroških igral ROBINIA PLAY

button_katalog-robinia-play.png


Za vsa vaša vprašanja smo na voljo po telefonu na 01-562-33-80 vsak delavnik med 8. in 16. uro ali po e-pošti na info@outdoorfitness-fun.si



« nazaj

» Svetovanje

         svetovanje.jpg

Svetujemo vam pri postavitvi naprav v vašem kraju.


več »


» Oglaševanje

Naprave za Outdoor fitness imajo tudi prostor, ki je namenjen oglaševanju (sponzorstva,...)

več »

» Novice

Nedavno odprt Senior fitnes park navdušuje prebivalce Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah

V domu upokojencev Šmarje pri Jelšah so nedavno otvorili čisto novi Senior Fitnes Park, ki je prebivalcem omogočil dostop do novega načina aktivnega življenja in vadbe na...

več »

» Povpraševanje

Bi radi postavili fitnes park v vašem mestu?
Pošljite nam vaše želje in približno lokacijo postavitve (m2), mi pa vam bomo svetovali postavitev in ocenili okvirno ceno projekta.
povpraševanje »

» Vabimo k sodelovanju

K sodelovanju vabimo gradbena podjetja, arhitekte, ki projektirajo in urejajo postavitev športnih igrišč.
več »

T: + 386 (0) 1 562 33 80

UM Maribor

» Kontakt

T: + 386 (0) 1 562 33 80

e-mail: info@outdoorfitness-fun.si